Webinar “La ciutat mediterrània post-crisi”

4 de maig de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Organitzat des de la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves, comptarà amb posen
  • Tindrà lloc el dimarts 5 de maig, a les 17.00 hores, en directe a través de Youtube: http://bit.ly/you2beTEU

El webinar “La ciutat mediterrània post-crisi” està organitzat des de la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves amb l’objectiu de dialogar sobre la transició cap a la sostenibilitat a les ciutats, en particular en el context de les crisis múltiples (Covid-19, climàtica, de desigualtat, cures, etc.).

El diàleg girarà entorn de qüestions com: Hem construït ciutats i societats resilients davant les crisis? El coronavirus canviarà les ciutats i les societats tal com les coneixem? Quins nous camins cap a la sostenibilitat pot obrir la crisi a les ciutats?

Participaran ponents del màxim nivell com la directora de l’Institut Valencià de l’Edificació (IVE), Begoña Serrano; el geògraf Oriol Nel·lo; Pablo Martínez, co-fundador de 300.000 km/s; i Ramón Marrades, director estratègic de La Marina. Si teniu preguntes per als ponents, s’estan recollint ací: bit.ly/preguntaonline

La Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves

La Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves respon al repte de l’energia que volem per a la ciutat mediterrània sostenible, vital i compacta del futur. Davant la magnitud del canvi, apostem per projectes de ciutat audaces, però tangibles i realistes, i capaces de desencadenar múltiples vectors d’innovació.

Per això hem convocat als actors de la transició energètica a València a impulsar junts un projecte de districtes urbans d’energia quasi nul·la basats en la rehabilitació energètica, la generació renovable i la renaturalización.

Desenvolupem tres components dels districtes urbans d’energia quasi nul·la:

  1. Eficiència energètica i autoconsum.
  2. Comunitats energètiques urbanes.
  3. Dret a l’energia i zero pobresa energètica.
COMPARTEIX:
TW - FB