Webinar “ESTRATÈGIES DE CIUTAT PER A la TRANSICIÓ ECOLÒGICA”

14 de maig de 2020
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Dins de la sèrie #DialogosDeTransiciónUrbana, la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves organitza el diàleg online “Estratègies de ciutat per a la transició ecològica”.
  • El webinar podrà seguir-se en directe, sense registre previ, en aquest enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCn9cJjLaTzrvW_xNt71NtHQ.

La crisi de la COVID-19, però també altres crisis com la climàtica, de desigualtat, de cures o de segregació urbana ens situen davant la urgència de plantejar-nos quin tipus de ciutats desitjaríem habitar després de la crisi.

En el diàleg online intervindran Xavier Matilla, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona; Elena Azcárraga, directora general d’Habitatge i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana; i Jordi Peris, coordinador d’Estratègies Urbanes i Agenda Sostenible de l’Ajuntament de València. Moderarà el debat Tomás Gómez, director de la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves.

El webinar podrà seguir-se en directe, sense registre previ, en el canal de Youtube de la Càtedra en aquest enllaç: https://bit.ly/you2beteu.

Les persones que desitgen assistir poden enviar les seues preguntes als ponents amb anterioritat emplenant aquest formulari: https://bit.ly/preguntaonline.

COMPARTEIX:
TW - FB