Fotografia del participants al Global Game Jam celebrat a Las Naves

Torna a Las Naves la Global Game Jam: 48 hores per crear un videojoc en equip 

1 de febrer de 2023
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves acull un any més la ja tradicional Global Game Jam organitzada per l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV)
  • Global Game Jam és un esdeveniment a nivell mundial que convoca programadors, músics i artistes gràfics per crear un videojoc en equip en només 48 hores

Un any més, l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) organitza la Global Game Jam València a Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València.

A partir de les 16.30h del divendres 3 de febrer començaran dos dies intensos de treball en equip per inventar un joc i formar part d’un esdeveniment mundial. Els equips de gamers estan formats per perfils de diverses disciplines com la programació, el disseny, la música o les arts digitals.

L’esdeveniment anima qui participa a formar grups de treball en què tocarà cooperar, posar-hi creativitat i treballar colze a colze per tirar endavant la seua idea que podria ser desenvolupada en un futur.

Global Game Jam tindrà lloc a Las Naves del divendres 3 al diumenge 5 de febrer prèvia inscripció. Hi assistiran també mentors professionals del món del desenvolupament de videojocs que oferiran assessorament als participant durant l’esdeveniment.

La Missió Climàtica dins la Capital Verda Europea 2024

El compromís d’impulsar la creativitat i la innovació, i de promoure l’atracció de talent, forma part dels objectius marcats dins de Missions València 2030 per una ciutat creativa i emprenedora.

Actualment València treballa en la Missió Climàtica 2030, la primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, que es proposa convertir València en ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infrastuctura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i la recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB