VR Day València 2020

16 de novembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

Amb motiu de la celebració a nivell internacional del dia de la Realitat Virtual (17 de novembre), des de fa un parell anys, se celebra de manera simultània en quasi cent ciutats del món el congrés VR DAY. Aquest serà el segon any que s’organitze a la ciutat de València, amb el títol “VR Day València 2020”, organitzat per l’Associació Valenciana de Realitat Estesa (AVRE), primera associació professional del sector XR a Espanya, i promoguda per Las Naves.

Aquesta vegada, i per motius de seguretat per l’alerta sanitària global COVID-19, l’esdeveniment se celebrarà online, amb conferències i taules redones. El congrés comptarà amb la presència de dues convidades de rellevància mundial en el sector de la realitat estesa, com són:

• María Guajardo, supervisora de productes empresarials AR/VR en Facebook, Oculus for Business.

• Carolina Cruz, Catedràtica Ciències Computació, Universitat Central de Florida i inventora del CAVE (Cave Automathic Virtual Environment).

També es discutirà sobre el sector en dues taules redones sobre “Transformació digital” i “Educació en XR” (Formació Online Post-Coronavirus)”.

A més, AVRE i Las Naves obrin l’esdeveniment a qualsevol projecte XR d’innovació social que vulga presentar-lo en el congrés. Si estàs interessat a participar, emplena aquest formulari.

Vols millorar el congrés amb les teues aportacions? Per favor, ajuda’ns contestant aquesta enquesta.

PROGRAMA

12.00-12:15h: Presentació oficial VR DAY València 2020.

12.15-12:45h: Projecte Sono·lab.

12.45-13:30h: Virtual Voyagers (XR en diverses indústries).

13.30-14:15h: Taula redona “Transformació digital”.

16.00-17:00h: Taula redona “Educació en XR” (formació online post-coronavirus)

17.00-18:00h: Carolina Cruz-Neira. Catedràtica de Ciències de la Computació en la University of Central Florida (inventora del CAVE -Cave Automathic Virtual Environment-).

18.00-19:00h: María Fernández Guajardo. Directora de producte per a tecnologies emergents AR/VR en Facebook (Oculus for Business).

19.00-20:00h: Comiat i virtual networking.

COMPARTEIX:
TW - FB