Vols connectar-te al sol? Participa en la nostra enquesta

4 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Emplena aquest qüestionari amb el qual volem identificar a persones interessades a utilitzar energia fotovoltaica en la seva residència o empresa.
  • Amb les dades obtingudes, es farà una primera estimació de la possibilitat de instal·lar plaques fotovoltaiques al teu edifici.

Si vols saber si és possible instal·lar plaques fotovoltaiques al teu edifici d’ús residencial, comercial o industrial a la ciutat de València, emplena aquest qüestionari que et proposem per conèixer la demanda de la producció i consum d’energia fotovoltaica.

Les dades recollides serviran per a una primera estimació de la possibilitat de dur a terme una instal·lació al teu edifici i, si la instal·lació resulta possible, se’t demanarà més informació per estimar les possibilitats reals d’instal·lar-los. Aquestes dades seran tractades de manera confidencial entre els membres del projecte ProSumE, impulsat per la Fundació Las Naves de l’Ajuntament de València.

Aquesta enquesta forma part del projecte ProSumE (Enabling Energy Prosumers Services), la fi última del qual és aconseguir una producció descentralitzada de l’energia per fer-la més justa i democràtica.

ProSumE és una iniciativa del centre d’innovació Las Naves, l’Institut d’Enginyeria Energètica (IIE) de la Universitat Politècnica de València, la Fundació Observatori del Canvi Climàtic i l’Institut Universitari de Recerca en Economia Social, Cooperativisme i Emprendimiento (IUDESCOOP) de la Universitat de València. El finançament és a càrrec de l’EIT Climate Kic, la principal iniciativa de la Unió Europea sobre canvi climàtic i la major col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per mitigar-ho.

Les conclusions del projecte es donaran a conèixer el 22 d’octubre en Las Naves per establir un full de ruta que ajude, a les persones interessades, a consumir l’energia fotovoltaica que produeixen a València ciutat. Si vols assistir a aquesta jornada, incriu-te.

COMPARTEIX:
TW - FB