VLCTechFest

23 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • VLCTechFest és un esdeveniment que reuneix a la comunitat tecnològica de València.
  • Entre els ponents es troben membres de les comunitats ValenciaJS, PHP Valencia o Agile Llevant.

Per primera vegada a València s’organitza VLCTechFest, una trobada interdisciplinària que reuneix a la comunitat tecnològica amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències. Aquest esdeveniment està organitzat per VLCTechHub, associació que contribueix a l’enfortiment dels diferents grups del món tècnic i promou la interacció entre els seus membres amb la finalitat de conjuminar esforços que conduïsquen a l’avanç de la professió així com a la difusió dels coneixements cap a la població en general.

Aquesta jornada es durà a terme el dia dissabte 2 de juny a partir de les 9:30 fins a les 19:00 en el centre d’innovació Las Naves.

La conferència tindrà un caràcter genèric, incloent diversos temes relacionats amb el desenvolupament programari i maquinari com a bones pràctiques en la professió, gestió de projectes, programació en diferents llenguatges i tecnologies concretes com blockchain o fabricació digital. Entre els ponents es troben membres de les comunitats ValenciaJS, PHP València o Agile Llevant.

VLCTechFest és un esdeveniment gratuït i obert tant a professionals com a estudiants i a la comunitat en general.

COMPARTEIX:
TW - FB