Visita de representants de ValueCare al centre de persones majors de San José

10 de maig de 2022
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • La finalitat del projecte europeu ValueCare és fomentar l’envelliment saludable i lluitar contra la soledat no desitjada en persones majors de 65 anys que presenten un nivell de fragilitat de lleu a moderada.
  • Coneix com pot ajudar-te ValueCare a través d’aquest senzill vídeo! Veure ací

En el marc del projecte europeu ValueCare en el qual participa el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, una delegació de Las Naves s’ha desplaçat fins al centre de persones majors de San José situat en el passeig de facultats número 8 de València.

Durant la visita, la delegació de Las Naves ha pogut reunir-se amb veïns i veïnes del barri per a compartir inquietuds i experiències respecte a com afavorir l’envelliment actiu i lluitar contra la soledat no desitjada en les persones majors.

Les persones assistents han pogut conéixer de prop el projecte ValueCare i com poden participar en el pilot que s’està desenvolupant a València,

Totes les persones majors que vulguen sumar-se a l’envelliment saludable poden informara sobre com participar telefonant al 667048253 o escrivint un email a valuecare@lasnaves.com.

Las Naves participa en el projecte europeu ValueCare, finançat pel programa H2020 de la Comissió Europea, al costat dels socis locals UVEG-Polibienestar, K-Veloce, i compta amb la col·laboració de l’Hospital Clínic i l’Ajuntament de València.

Més informació: https://projectvaluecare.eu/

COMPARTEIX:
TW - FB