ValueCare promou la divulgació de conceptes innovadors del sector soci-sanitari

26 de gener de 2021
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • En el marc del projecte europeu ValueCare, Las Naves ha dissenyat unes creativitats amb la finalitat de fomentar el coneixement sobre alguns termes amb els quals es treballarà en el projecte, així com familiaritzar a la ciutadania amb alguns conceptes innovadors.
  • Las Naves ha habilitat un correu electrònic per a qualsevol dubte o consulta: valuecare@lasnaves.com

Des de Las Naves, a través d’una sèrie de creativitats variades es promou el coneixement sobre alguns termes essencials per a la correcta divulgació del pilot del projecte europeu ValueCare a València.

En concret, els termes sobre els quals versen les creativitats són “estat de fragilitat” i “servei d’atenció integrada basada en valor”. Dos aspectes rellevants sobre els quals pilota l’objectiu principal del projecte i que fa necessari que la ciutadania sàpia detectar a les persones factibles de ser usuàries i que requereix que la ciutadania valore i aprecie aquest nou enfocament dels serveis soci-sanitaris.

 

Noticies relacionades

ValueCare destaca 6 efectes de la COVID en les persones més vulnerables

LAS NAVES posa en marxa ValueCare amb una app per a millorar la qualitat de vida i reduir la soledat de les persones majors

Més informació

https://projectvaluecare.eu/

This project (ProjectValueCare) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 875215.

COMPARTEIX:
TW - FB