ValueCare destaca 6 efectes de la COVID en les persones més vulnerables

25 de gener de 2021
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • En el marc del projecte europeu ValueCare, Las Naves ha dissenyat unes creativitats amb la finalitat d’informar sobre els efectes negatius que poden patir les persones amb un estat de fragilitat, derivats de la pandèmia COVID.
  • Per a ampliar informació o traslladar consultes o dubtes, des de Las Naves s’ha habilitat el següent correu electrònic: valuecare@lasnaves.com

 

L’objectiu del projecte europeu ValueCare és fomentar l’envelliment saludable i lluitar contra la soledat no desitjada en persones majors de 65 anys amb un estat de salut fràgil.

En esta línia, des de Las Naves s’ha destacat els següents sis punts a tindre en compte sobre els efectes de la pandèmia COVID en les persones més vulnerables: Un major aïllament social i familiar, un increment del deteriorament cognitiu, una menor activitat física, un major risc de depressió, un empitjorament en els hàbits d’alimentació i nutrició i problemes per a mantindre una adequada higiene personal.

El contingut d’estes creativitats ha sigut supervisat per professionals metges abans de difondre’s pels canals online de Las Naves i de ser compartits amb els socis europeus.

 

Noticies relacionades

LAS NAVES posa en marxa ValueCare amb una app per a millorar la qualitat de vida i reduir la soledat de les persones majors

Més informació

www.projectvaluecare.eu

This project (ProjectValueCare) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 875215.

 

COMPARTEIX:
TW - FB