València serà la seu de la innovació internacional amb ISPIM Innovation Conference

20 de juliol de 2021
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El congrés se celebrarà els dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre de 2021 al centre d’innovació Las Naves.
  • L’esdeveniment és una oportunitat per donar a conèixer el talent i les capacitats del sistema innovador de la ciutat.
  • L’objectiu del congrés és connectar professionals de la innovació per mostrar perspectives sobre com crear amb èxit nous productes, processos i serveis per estimular el creixement econòmic i el benestar.

Després de les seues últimes edicions online a causa de la COVID-19, la Conferència d’Innovació ISPIM, promoguda per The International Society for Professional Innovation Management Ltd., torna al format presencial i tria València com a seu per a la seua pròxima cita, gràcies a la col·laboració del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves i Visit València. Durant tres dies, del 29 de novembre a l’1 de desembre de 2021, professionals de la innovació de la indústria, la consultoria, la investigació i el sector públic es tornaran a connectar presencialment a ISPIM Connecta València per redescobrir el valor de la comunitat i la col·laboració i reimaginar les respostes a nous horitzons.

ISPIM, formada a Noruega el 1983, és la societat internacional d’innovació més antiga, global i activa del món. Cada any organitza dos congressos en una ciutat diferent, amb un perfil científic, tecnològic i emprenedor. En edicions anteriors s’ha celebrat en ciutats com Toronto (Canadà), Melbourne (Austràlia), Bangkok (Tailàndia), Boston (Estats Units), Kuala Lumpur (Malàisia) o Estocolm (Suècia), i ha previst futures edicions a Osaka (Japó) i Copenhague (Dinamarca).

València ha sigut triada com la primera seu internacional de la innovació en el seu retorn al cara a cara

El programa ISPIM Connecta València comptarà amb presentacions, taules rodones, tallers, zona de networking i zona expositiva per a posters o prototips. També hi haurà visites tècniques i culturals per donar a conèixer la ciutat, així com reunions bilaterals i sopars de networking. Així mateix, la Fundació Visit València serà l’encarregada de completar el programa d’activitats d’oci.

El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha assenyalat que “aquest congrés suposa una gran oportunitat per a mostrar el talent i el treball que es realitza a València en el camp de la innovació. La ciutat està en l’avantguarda europea de la innovació orientada a missions, com així ho demostra amb Missions València 2030. Reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació, ens enorgulleix també ser la primera seu del congrés internacional ISPIM en la seua tornada a la normalitat”.

Per part seua, Emiliano García, regidor de Turisme i Internacionalització de l’Ajuntament de València i president de Visit València, ha destacat que “l’elecció de València com a primera seu, després de les celebracions en línia d’aquest esdeveniment motivades per la situació sanitària, mostren la capacitat de la nostra ciutat per a posicionar-se com un destí segur, saludable i sostenible. D’aquesta manera, aquest esdeveniment ens permet exposar el potencial de l’ecosistema innovador, de projectes liderats tant des de la perspectiva privada com pública, i el paper fonamental de l’entorn universitari”. D’altra banda, García ha afirmat que “València és pionera en aplicació de la innovació en les diferents disciplines econòmiques i socials. Un exemple, sens dubte, és l’àmbit del disseny com a catalitzador d’aqueixa innovació i que ha valgut la distinció de València com a Capital Mundial del Disseny 2022”.

Fins al 30 de setembre s’ha obert el termini per a la recepció de presentacions i propostes al voltant de la innovació que mostren pràctica, reptes o recerca en temes com Big Data, intel·ligència artificial, Design Thinking, transformació digital, laboratoris urbans, etc.

A través de Las Naves i Visit València, es fomenta i facilita l’ecosistema innovador valencià per a participar en el congrés per a complementar la visió internacional i mostrar el seu potencial. La modalitat de participació és àmplia: des de la presentació de productes, exposició de prototips o cartells a través de presentacions, propostes de tallers, taules rodones o visites tècniques a la seu d’empreses i agents innovadors. A més, s’obri la possibilitat a les empreses de sumar-se com a patrocinadors o proveïdors.

L’esdeveniment té previst reunir 250 professionals de 25 països diferents, mostrar més de 100 idees en innovació des de la indústria i la investigació i realitzar 10 visites per a conéixer l’ecosistema de la ciutat en aquest camp

Més informació en: ISPIM Connects Valencia Conference (ispim-connects.com)

Missions València 2030
Map
COMPARTEIX:
TW - FB