València presenta “El Marítim Innova” per a informar i fomentar la participació ciutadana en Poblats Marítims

25 de març de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • “El Marítim Innova” és una iniciativa que naix dins del projecte europeu MAtchUP i que planteja un procés de regeneració urbana integral per a Poblats Marítims durant els pròxims 3 anys.
  • En la presentació s’ha donat a conéixer la web www.elmaritiminnova.com en la qual la ciutadania podrà estar informada de la manera més transparent i més ràpid possible del projecte.
  • Vore fotos ací

L’Ajuntament de València i el centre d’innovació Las Naves han presentat aquest matí “El Marítim innova”, denominació a València del projecte europeu MatchUP que suposarà un procés de regeneració urbana integral del districte de Poblats Marítims. Un acte al qual han convidat a totes les persones veïnes dels barris de la Malva-rosa, el Cabanyal-Canyamelar, el Grau, Natzaret i Beteró per a donar-los a conéixer les més de 50 acciones solucions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat, les TIC i socials que s’implementaran en els seus veïnats.

Així mateix, totes les persones assistents han pogut conéixer la nova eina per a informar i per a fomentar la participació ciutadana: la pàgina web www.elmaritiminnova.com. A través d’aquesta web, totes les persones que tinguen interés podran estar informades sobre l’evolució de les accions que es desenvoluparan, estar al dia de les notícies d’actualitat que genere el projecte o que estiguen relacionades, llegir opinions de professionals experts en els diferents àmbits d’actuació, així com conéixer ajudes, convocatòries interessants i poder participar o expressar la seua opinió a partir d’un senzill qüestionari.

Aquesta eina està dissenyada per a poder informar la ciutadania de la manera més transparent i en temps real possible. Gràcies al seu disseny intuïtiu les persones que naveguen per la web podran triar des del principi quines accions prefereixen consultar, ja que estan classificades per sectors com l’energia, mobilitat, TIC i socials. També estaran detallats tots els canals establits per a poder fer consultes per telèfon, per email i fins i tot físicament en el propi edifici de Las Naves, situat en Poblats Marítims.

En línia amb tot el treball realitzat prèviament en l’àmbit de la participació ciutadana, en la nova pàgina web també estaran disponibles les conclusions i resultats més destacades del diagnòstic de ciutat dels tres tallers de treball realitzats en Las Naves, que van comptar amb la presència d’actors clau procedents d’àmbits diversos.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

 

COMPARTEIX:
TW - FB