València mostrarà el talent del seu ecosistema innovador en el congrés internacional ISPIM que se celebrarà en Las Naves 

24 de novembre de 2021
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • ISPIM Connects València tindrà lloc en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València del 29 de novembre a l’1 de desembre
  • L’objectiu del congrés és connectar professionals en innovació per a mostrar perspectives sobre com crear amb èxit nous productes, processos i serveis per a estimular el creixement econòmic i el benestar
  • A través de Las Naves i Visit València, s’encoratja a l’ecosistema valencià d’innovació a la participació en el congrés per a complementar la visió internacional i mostrar les seues potencialitats

Sota el lema “Reconnectar, redescobrir, reimaginar”, el congrés internacional sobre innovació ISPIM tria València per al seu primer esdeveniment presencial després de les restriccions sanitàries provocades per la pandèmia. ISPIM Connects València reunirà durant tres dies (del 29 de novembre a l’1 de desembre) a professionals de la innovació de la indústria, la consultoria, la investigació i el sector públic per a redescobrir el valor de la comunitat i la col·laboració i reimaginar respostes a nous horitzons.

La celebració de ‘ISPIM Connects’ en Las Naves suposa una gran oportunitat per a crear connexions entre la comunitat d’innovació de València i la comunitat d’innovació global.

En col·laboració amb Las Naves i Visit València, el programa de ISPIM Connects València comptarà amb ponències, taules redones, tallers, zona networking i zona expositiva per a posters o prototips. També hi haurà visites tècniques i culturals per a donar a conéixer la ciutat, així com reunions bilaterals i sopars networking.

El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha assenyalat que “a través de les sessions Connecting València que realitzarem dins d’aquest congrés, mostrarem el talent i el treball que es realitza a la nostra ciutat en el camp de la innovació. La ciutat està en l’avantguarda europea de la innovació orientada a missions, com així ho demostra amb Missions València 2030, i volem que eixa ciutat a la qual aspirem siga un model que inspire a moltes altres ciutats”.

ISPIM, formada a Noruega el 1983, és la societat internacional d’innovació més antiga, global i activa del món. Cada any organitza dos congressos en una ciutat diferent, amb un perfil científic, tecnològic i emprenedor. En edicions anteriors s’ha celebrat en ciutats com Toronto (Canadà), Melbourne (Austràlia), Bangkok (Tailàndia), Boston (Estats Units), Kuala Lumpur (Malàisia) o Estocolm (Suècia), i ha previst futures edicions a Osaka (Japó) i Copenhague (Dinamarca).

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment s’acaba de llançar la primera missió, València Ciutat Neutra, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra i formar part de les 100 ciutats que la Comissió Europea seleccionarà dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

 

 

COMPARTEIX:
TW - FB