València llança la primera campanya de comunicació a la ciutadania sobre el projecte Missió Climàtica 2030

27 de desembre de 2021
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB

El centre d’innovació Las Naves, al costat de l’Ajuntament de València i diversos agents de la ciutat, han fet pública la primera campanya de comunicació dirigida a la ciutadania per a explicar la primera missió emmarcada en l’àmbit de Missions València 2030.

‘Per i per a‘, és l’essència del lema de la campanya ‘Per tu. Per a tots i totes’, que busca explicar a la ciutadania com a través de la Missió Climàtica, València pot convertir-se d’ací a 2030 en una ciutat més sostenible, habitable, de proximitat i emprenedora.

La campanya que ha sigut creada per Agència Sensei cerca transmetre l’esperit d’una ciutat col·laborativa que treballarà mà a mà per una meta comuna. El missatge es plasmarà en diverses peces gràfiques i audiovisuals que podran veure’s en el mobiliari urbà de la ciutat, premsa, xarxes socials i mitjans digitals.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

La ciutat va llançar en 2020 Missions València 2030, un model de governança basat en missions innovadores destinades a millorar la vida de les persones.

Aquest propòsit s’emmarca en la necessitat d’avançar en els compromisos i metes establits els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Actualment s’acaba de llançar la primera missió, Missió Climàtica 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra i formar part de les 100 ciutats que la Comissió Europea seleccionarà dins de la missióciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

Amb un consens polític de més del 95%, aglutina a tots els segments socials amb la finalitat d’avançar en igualtat: sector públic, privat, acadèmic, civil i mitjans de comunicació».

COMPARTEIX:
TW - FB