Valencia Indie Summit 2023

Valencia Indie Summit torna a Las Naves amb les últimes novetats del sector dels videojocs independents

28 de febrer de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ La nova edició comptarà amb la presència d’un bon nombre d’empreses valencianes dedicades al desenvolupament de videojocs.

/ També hi participaran publishers o empreses editorials destacades de l’àmbit internacional que financen i comercialitzen les idees que creen els estudis de videojocs independents.

 

Arriba la 5ena edició de Valencia Indie Summit, l’esdeveniment internacional que reuneix a Las Naves creadors i professionals del sector dels videojocs independents. Enguany abundaran perfils de desenvolupadors que no segueixen al peu del canó les tendències de mercat i que opten per altres vies de finançament per tirar endavant el seu projecte.

L’esdeveniment tindrà lloc del 2 al 4 de març amb dues seccions diferenciades: dos dies dedicats a la part professional dels videojocs (desenvolupament i indústria) i un tercer dia pensat per al públic en general. Hi haurà xarrades, taules redones, exposició de projectes, zona de networking i taula de finançament i inversió.

L’acte final serà una gala de premis: els Valencia Indie Awards. Entre els premis, diferents categories: Millor Joc Independent per a PC, consola o mòbil; Premi Especial del Públic; Millor Art; Millor Música i So; Millor Narrativa; Millor Disseny.

Alta representació d’empreses valencianes

Entre les empreses i estudis de creació de videojocs que participaran en esta edició, destaca la quota valenciana amb noms com: Devilish Games, Chibig, Josyan, Nukefist, Games For Tutti o Cosmic Spell.

Participació de publishers internacionals

Dins del sector és coneguda la figura del publisher o empresa editorial que finança i desenvolupa una idea de videojoc. Els grans publishers, a més de finançar i comercialitzar el videojoc, també el distribueixen.

L’edició d’enguany de Valencia Indie Summit, comptarà amb la participació de publishers o empreses editorials com la francesa Focus Entertainment, enfocada en el món PC; la xinesa Neon Doctrine especialitzada en jocs de xicotet format del gènere de terror; l’empresa sueca Raw Fury; o l’anglesa Team 17 de llarga tradició, que fa poc va llançar el joc The Knight Witch, de l’estudi valencià Super Awesome Hyper Dimensional Megateam.

La Missió Climàtica dins la Capital Verda Europea 2024

El compromís d’impulsar la creativitat i la innovació, i de promoure l’atracció de talent, forma part dels objectius marcats dins de Missions València 2030 per una ciutat creativa i emprenedora.

Actualment València treballa en la Missió Climàtica 2030, la primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, que es proposa convertir València en ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infrastuctura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i la recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB