València, exemple de ciutat far a Noruega gràcies a MAtchUP

21 de setembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • Representants del consorci europeu del projecte MAtchUP van a participar en l’esdeveniment “Nordic Edge Expo and Conference” que se celebra del 25 al 27 de setembre en Stavanger, Noruega.

L’esdeveniment “Nordic Edge Expo and Conference” està posicionat com un dels fòrums més destacats en els països nòrdics en matèria de ciutats intel·ligents. De fet l’últim any va collir un gran èxit de participació registrant 4.500 visitants en 2017.

El tema d’enguany és “Smart with a heart”, amb el que les xarrades, les taules redones i els tallers de treball aprofundiran sobre la importància que les ciutats evolucionen com a societats intel·ligents posant en el centre el benestar de la ciutadania.

En aquesta línia, les persones assistents a l’esdeveniment podran conèixer detalladament al voltant de 12 projectes intel·ligents, entre ells, el projecte europeu MAtchUP, amb el cual València és ciutat capdavantera i pilot.

En concret, MAtchUP va a participar de la mà del coordinador del projecte, Ernesto Faubel del Ajuntament de València, que participarà en l’espai dedicat a les ciutats far seleccionades per a participar en el programa Smart Research Lighthouse del programa de recerca i innovació de la Unió Europea, Horitzó 2020.

Projecte europeu MAtchUP

Al costat de València, Dresden i Antalya, formen les tres ciutats ‘far’ seleccionades per a ser l’escenari de la implantació de les accions aprovades en aquest projecte, els resultats del qual seran seguits i replicats per les ciutat ‘seguidores’ Ostende (Bèlgica), Herzliya (Israel), Skopie (Macedònia) i Kerava (Finlàndia).

A València participen l’Ajuntament de València, l’Empresa Municipal de Transport (EMT), Las Naves, WITRAC, la Universitat Politècnica de València (UPV), ETRA Recerca i desenvolupament, l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), Sènior Europa, S.L. (KVELOCE). A més, a nivell nacional també intervenen la Fundació CARTIF de Valladolid i la Fundació Tecnalia Research & Innovation de Sant Sebastià.

Més informació sobre l’esdeveniment ací

Més informació sobre MAtchUP ací

 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 774477

COMPARTEIX:
TW - FB