València contribueix a la lluita contra el canvi climàtic estudiant l’eficiència energètica dels edificis.

13 de febrer de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves estudia l’eficiència energètica dels edificis a través del projecte europeu “ACCENT”.
  • València, al costat de París, Reggio Emilia i Ferrara és una de les quatre ciutats europees que formen actualment parteix d’aquest projecte com a “ciutat pilot”.

L’Ajuntament de València a través de Las Naves participa en el projecte europeu ACCENT, que ofereix un diagnòstic energètic dels diferents barris i edificis de la ciutat amb la finalitat de definir accions que fomenten l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Els resultats que s’esperen obtenir a través d’aquesta plataforma innovadora seran molt beneficis per a la ciutat ja que els edificis són els responsables del 40% del consum energètic de les ciutats.

Gràcies a la plataforma innovadora que s’està desenvolupant dins d’aquest projecte, dirigit tant a entitats locals, com a empreses com a ciutadania, es podrà realitzar simulacions de les possibles “accions-reacciones” en un edifici permetent visualitzar el comportament energètic dels edificis.

Els socis, que a Espanya són el IVE i Las Naves, a més de beneficiar-se de la seua experiència local, podran enriquir-se amb el coneixement que es comparteix entre totes les entitats que formen part del projecte. Actualment formen part del projecte diferents entitats tant de França com d’Itàlia.

Vols conèixer més sobre ACCENT? Mira aquest vídeo! A més, et convidem a estar informat de totes les novetats en la pàgina web www.accentproject.com i a estar subscrit en el seu butlletí a través de la mateixa.

ACCENT és un projecte d’innovació desenvolupat dins de Climate-KIC, la major col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per a mitigar el canvi climàtic i adaptar-se al mateix.

climatekic

COMPARTEIX:
TW - FB