Equipo europeo del proyecto MATchUP

València comparteix les seues solucions sostenibles per a ser climàticament neutra al Smart City Expo World

15 de novembre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • València és present mitjançant xarrades i un expositor a través del projecte europeu MAtchUP i del servei de Ciutat Intel·ligent del consistori.
  • L’esdeveniment que arranca hui se celebra sota el lema “Ciutats que inspiren persones” i reuneix més de 700 ciutats, 800 expositors i 400 ponents a Barcelona.
  • Aquesta activitat està alineada dins de la Missió Climàtica València 2030, emmarcada en l’estratègia Missions València.

L’Ajuntament de València, a través del centre d’innovació Las Naves i del servei de Ciutat Intel·ligent, participa en la fira internacional de referència en l’àmbit de les ciutats intel·ligents “Smart City Expo World Congress 2022”, que se celebra en Fira Barcelona Gran Via des de hui al pròxim dimecres 17 de novembre.

La delegació valenciana s’ha desplaçat fins a la ciutat comtal per a mostrar com la tecnologia i la innovació ajuden a crear ciutats més sostenibles, innovadores i amb una major qualitat de vida per a la ciutadania.

En concret, aquesta vesprada participa el coordinador del projecte europeu MAtchUP i Cap del servei de Ciutat Intel·ligent de l’Ajuntament de València, Ernesto Faubel, en un bloc que aprofundirà sobre l’estat de les ciutats intel·ligents europees i que se celebrarà en l’Àgora a partir de les 16.45h.

A més, demà dimecres a les 11h. la tècnica de R+D+i de Las Naves, Gema Roig, participarà amb una ponència sota el lema “La contribució del projecte europeu MAtchUP a la Missión Climàtica i l’Agenda Urbana per a 2030”.

Les persones assistents a l’esdeveniment podran conéixer les accions posades en marxa en Poblats Marítims en el marc del projecte europeu MAtchUP, amb especial atenció a la mobilitat sostenible, l’eficiència energètica o les TIC’s, entre altres.

Aquestes solucions estan plenament alineades amb els objectius estratègics de la ciutat, ja que entre altres reptes, contribueixen tindre una ciutat climàticament neutra, meta que s’està treballant sota el paraigua de la Missió Climàtica València 2030.

Missions València 2030

Aquesta activitat té l’objectiu de donar a conéixer les accions posades en marxa en el marc de diferents projectes i iniciatives que contribueixen al desenvolupament de la Missió Climàtica València 2030 dins de l’estratègia Missions València.

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, un país o tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir-se en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

COMPARTEIX:
TW - FB