València comparteix la seua experiència en seguretat aplicada en mobilitat urbana

20 de febrer de 2019
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Una delegació de Las Naves es desplaçarà fins a Kalamaria (Grècia) per a donar a conéixer els avanços en l’estratègia de mobilitat urbana sostenible de València.
  • Aquesta trobada que porta per títol “Desenvolupament de les capacitats de les autoritats locals per a implementar mesures de seguretat i protecció del transport urbà” està emmarcat dins del projecte europeu SUITS.

Dimarts que ve dia 26 de febrer la ciutat de València està convidada a participar en un fòrum internacional per a intercanviar bones pràctiques en matèria de seguretat aplicada en la mobilitat urbana.

Aquest fòrum té com a finalitat ajudar a millorar la capacitat que tenen actualment els municipis petits i mitjans per a enfrontar-se als desafiaments actuals i globals de la seguretat i la protecció en el transport.

En concret, les persones assistents podran conéixer els actors i parts interessades en aquest sector, quines són les millors fonts de finançament o les eines més innovadores per a poder aplicar-les.

Gràcies al taller pràctic que es realitzarà en aquesta jornada, les urbs convidades podran aprendre i compartir les millors bones pràctiques posades ja en marxa, avaluant i identificant les idees que s’exposen durant l’activitat, així com conéixer quins són els reptes futurs que hauran de fer front les ciutats per a garantir una mobilitat més segura a la seua ciutadania.

Projecte Suits

El projecte SUITS (Supporting Urban Integrated Transport Systems: Transferable tools for authorities) pertany al programa europeu H2020 “Mobility for Growth 2015”.

Té com a objectiu el disseny d’eines que ajuden a millorar l’eficiència del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de la ciutat, a més de la creació de xarxes i intercanvi d’experiències a nivell europeu

Més informació de l’esdeveniment ací

 

COMPARTEIX:
TW - FB