València comparteix en la ciutat turca de Antalya els avanços en la transformació urbana del Districte Poblats Marítims

26 de abril de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • Representants de la ciutat de València exposen davant els socis del projecte europeu MAtchUP l’estat actual del desenvolupament del projecte europeu en Antalya (Turquia).
  • València, ciutat capdavantera i far del projecte té previstes un total de 52 accions per a implementar un procés de transformació urbana mitjançant solucions innovadores en el Districte Poblats Marítims.

Una delegació de València formada per representants de l’Ajuntament de València i per la Fundació Las Naves s’ha traslladat fins a la ciutat turca d’Antalya per a sumar-se a la reunió de socis del projecte europeu MAtchUP.

Aquesta reunió que se celebra hui i demà, és la segona que es realitza des del llançament del projecte a València fa sis mesos. En aquest ocasió, la trobada està organitzada per la ciutat far d’Antalya, una ciutat costanera en el sud-oest de Turquia.

Durant aquests dos dies els socis podran compartir les seues experiències i els seus avanços en la implementació de les accions previstes per a cada ciutat, a través d’una sèrie de sessions interactives que abastaran les ciutats far, València (Espanya), Dresden (Alemanya) i Antalya (Turquia).

Així mateix, les ciutats seguidores Kerava (Finlàndia), Ostende (Bèlgica), Skopie (Macedònia) i Herzliya (Israel) també estaran presents per a poder prendre nota i intercanviar coneixement cara a la futura replicació de les solucions.

La ciutat de València tindrà l’oportunitat de poder explicar com està l’estat actual dels avanços de les 52 accions que estan previstes per a desenvolupar en el districte Poblats Marítims de València.

Aquesta vesprada les persones assistents a aquesta trobada internacional podran assistir a un recorregut demostratiu pel districte de Kepez Santral. Aquesta visita brindarà l’oportunitat de conèixer l’estat real d’aquest barri per a així poder valorar les millores que es poden fer en les àrees d’energia, mobilitat i TIC .

Aquesta trobada es presenta com una gran oportunitat perquè tots els socis puguen aprendre i compartir experiències, així com per a intercanviar idees sobre com es pot millorar la cooperació per a estar millorar preparats cara als desafiaments esdevenidors.

Més informació sobre el projecte: http://www.matchup-project.eu/

Vore video del projecte ací

 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB