València comparteix els resultats del projecte europeu de mobilitat urbana de mercaderies SUCCESS a Brussel·les

23 de abril de 2018
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB

  • CIVITAS és una conferència internacional de referència sobre logística de la construcció que se celebra durant hui i demà en el centre de convencions La Tricoterie a Brussel·les.
  • Una delegació de València va a exposar els resultats obtinguts del pilot desenvolupat durant les obres de “València Parc Central”.

Representants de la Fundació Las Naves i de la Fundació Valenciaport s’han desplaçat fins a Brussel·les per a participar en una trobada en el qual es donaran a conèixer les conclusions de quatre projectes europeus de mobilitat urbana de mercaderies que finalitzen aquesta primavera.

A més del projecte europeu SUCCESS en el qual participa València, les persones assistents a l’esdeveniment podran conèixer com s’han desenvolupat els pilots dels projectes CityLab, NOVELOG, i O-Turn el denominador comú dels quals és aconseguir un transport urbà de càrrega més net i que seran presentats davant personalitats polítiques, professional investigador i empreses.

En concret, el projecte SUCCESS ha tingut com a objectiu identificar nous mètodes i eines considerant la possible implementació de Centres de Consolidació de Construcció per a millorar la logística en la construcció i reduir els seus efectes negatius.

Las Naves que ha participat en aquest projecte al costat de la Fundació Valenciaport i la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC), ha obtingut uns resultats en les simulacions molt positius que demostren com millorant l’eficiència del transport vinculat a la construcció es pot produir una reducció important en les emissions contaminants, un 28% anara de les urbs i sobre el 35% a l’interior de les mateixes.

Així mateix, les més de 150 persones assistents podran conèixer les conclusions dels altres projectes, entre les quals destaquen l’enfocament de la ciutat com a laboratori viu per a aconseguir centres urbans lliures d’emissions o la identificació de nous models per al transport d’aliments en la ciutat, entre uns altres.

Més informació sobre les conclusions ací
Vore video resum ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programm under grant agreement No 633338.

COMPARTEIX:
TW - FB