València Clima i Energia organitza el concurs de fotografia ciutadana sobre canvi climàtic ‘Objectius pel canvi’ 

6 de novembre de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Les fotografies guanyadores s’exposaran al centre d’innovació Las Naves

La fundació municipal de l’Ajuntament de València, València Clima i Energia, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves convoca per primera vegada el concurs fotogràfic “Objectius pel canvi”, que busca conscienciar i visibilitzar les causes i conseqüències del canvi climàtic a la nostra vida diària.

El concurs s’organitza i es presenta des del convenciment del paper que pot jugar la cultura i l’art a l’hora de comunicar la problemàtica de l’escalfament global. No només això sinó acostar-lo al nostre dia a dia, on ja comencem a notar els seus efectes.

Les fotografies guanyadores seran premiades amb una dotació econòmica i estaran exposades al centre d’innovació Las Naves durant el mes de febrer de 2019.

La convocatòria està dirigida a públic aficionat i professional; donat que té tres categories distintes, tot el món podrà trobar el seu espai on participar. El jurat estarà format per Pedro Armeste, fotògraf de referència que desenvolupa projectes per a distintes organitzacions humanitàries i ecologistes; Photon Festival, festival internacional de fotoperiodisme de València; @Igersvalencia; personal de Las Naves i personal de València Clima i Energia.

DINÀMICA DEL CONCURS

Per a participar al concurs (ací les bases), i independentment de la categoria, caldrà sempre inscriure’s a la web de València Clima i Energia (www.canviclimatic.org),tant si es participa via formulari, via web o amb etiquetes d’Instagram.El concurs compta amb tres categories: reportatge, Instagram i reptes fotogràfics, als quals es disposarà de 48 hores per a poder resoldre gràficament el repte llançat. Cada categoria compta amb premis econòmics i d’exposició, que se celebrarà a Las Naves durant el mes de febrer de 2019.

  • 2 premis de 1.000 euros i exposició per al reportatge.

  • 3 premis de 300 euros i exposició, i tres premis únicament expositius per a Instagram.

  • 3 premis de 150 euros i exposició, i tres premis únicament expositius per als reptes.

Reportatge: La data d’inscripció començà el 31 d’octubre de 2018, i la data límit d’entrega serà el 5 de gener de 2019. Donat que hi ha dos premis, s’anunciaran els guanyadors el 6 i 7 de desembre i el 10 i 11 de gener. Els autors guanyadors del primer anunci en desembre no podran presentar cap altre projecte a la categoria de reportatge, però sí a la resta. La participació serà únicament via formulari de participació.

Instagram: La data d’inscripció comença el 31 d’octubre de 2018, i la data límit d’entrega serà el 16 de gener de 2019. Caldrà disposar de compte d’Instagram durant la duració del concurs. Les imatges guanyadores seran anunciades el 23 de novembre de 2018, 20 de desembre de 2018 i 21 de gener de 2019. Les fotografies hauran d’acompanyar-se amb les etiquetes que apareixen a les bases.

Reptes: els guanyadors seran anunciats al final de cada repte, que durarà 48 hores, i serà anunciat al matí del dia que comence. El primer repte serà el pròxim 9 de novembre. En aquesta categoria es podrà participar via Instagram (adjuntant etiquetes), via formulario via web (objectiuspelcanvi@documentalab.com).

Tots els premis seran anunciats a les xarxes socials i web de València Clima i Energia.

COMPARTEIX:
TW - FB