València Clima i Energia i 14 fotògrafs contra el canvi climàtic en Las Naves

5 de febrer de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els incendis, el desgel, l’energia, el consum responsable o la pujada de les temperatures són alguns dels temes que tracta l’exposició fotogràfica.
  • L’exposició estarà en Las Naves del carrer Joan Verdeguer 16 fins al pròxim 15 de març de 2019.

La fundació València Clima i Energia i el centre d’innovació Las Naves inauguraran dijous que ve 7 de febrer a les 20.00 hores l’exposició fotogràfica col·lectiva ‘Objectius pel canvi’. Una mostra que naix com a resultat del concurs de fotografia per a denunciar el canvi climàtic ‘Objectius pel Canvi’, organitzat per València Clima i Energia de València.

Aquest concurs es va realitzar durant tres mesos a través de les xarxes socials i va tindre un gran èxit ja que van participar centenars de fotografies relacionades amb el medi ambient tractant temes com els incendis, el desgel, l’energia, el consum responsable, la pujada de les temperatures, i aquells paisatges meravellosos que podrien desaparéixer per culpa del canvi climàtic. Tots eixos fotògrafs i fotògrafes han sigut els ulls de la fundació per a fer visible un problema més que evident en el nostre entorn i en les nostres vides.

Per al regidor d’Innovació, Canvi Climàtic i Energies Renovables de l’Ajuntament de València, Roberto Jaramillo, aquesta exposició és “una oportunitat per a lluitar des de les institucions contra el canvi climàtic, i poder acostar a la ciutadania el problema global del canvi climàtic que ens afecta a totes les persones. Però sobretot, estem contents de veure l’èxit que ha tingut amb l’alta participació i comprovar com la pròpia ciutadania lluita, posa el seu granet d’arena, i pren consciència, participant i denunciant amb les seues fotografies en aquest concurs de ‘Objectius pel Canvi’”.

Las Naves, al costat de València Clima i Energia, exposarà les fotos guanyadores i finalistes de les 3 categories que componien el concurs: Reportatge, Instagram i Reptes.

Han participat més de cent persones i gràcies a un jurat molt qualificat que incloïa al fotògraf Pedro Armestre, Igers València, Las Naves, Photon Festival i València Clima i Energia s’han seleccionat un total de 14 fotògrafs/as que han aconseguit commoure’ns amb les seues històries i mostrar-nos una realitat palesa en el nostre planeta.

Els guanyadors/es i finalistes de #ObjectiuspelCanvi han sigut Francisco Montesinos, Berta López, Pablo Chacón, Jesús García, Raúl Moreno, Rafa Beladiez, Antonio Pascual, Carlos Villodres, José Luis Peréz, Francisco Javier Domínguez, Jaime Charles Bernís, Beatriz Rivas, Emilio Andrés i Alberto Barba.

Dates exposició: 7 de febrer al 15 de març.

Horari exposició: Dilluns a divendres de 9h a 21h / Dissabte de 9h a 14h / Domingo tancat.

COMPARTEIX:
TW - FB