Moment del lliurament del premi a u dels guardonats als premis i subvencions de Missió Climaàtica

València celebra els seus premis i subvencions d’Innovació per valor d’un milió d’euros 

24 de novembre de 2023
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La gala de premis i subvencions Missions València 2030 se celebrarà dilluns que ve 27 de novembre en La Mutant, la presenta l’humorista Eugeni Alemany i és d’entrada gratuïta amb inscripció en lasnaves.com
  • Un milió d’euros en subvencions i 96.000 en premis a projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030

La regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de València celebrarà els seus VIII Premis i Subvencions d’Innovació Missions València 2030 dilluns que ve 27 de novembre a les 19.00 hores en el centre d’innovació Las Naves, exactament en les instal·lacions de La Mutant. Una gala que estarà presentada per l’humorista i showman Eugeni Alemany i que és d’accés gratuït baix inscripció en lasnaves.com.

Paula Llobet, regidora d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha explicat que “estes subvencions i premis són una eina que tenim a l’Ajuntament de València per a poder fomentar l’emprenedoria i la innovació orientats a la Missió Climàtica. A més, també són un exemple, de la col·laboració públic-privada, amb l’Acadèmia i amb la societat civil per a dur a terme aquesta missió entre tots i aconseguir que València siga una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora”.

Durant l’esdeveniment es premiarà amb un total de 96.000 euros a projectes d’innovació ja realitzats i, a més, es farà lliurament de subvencions per a futurs projectes d’innovació per valor d’un milió d’euros.

L’Ajuntament gratificarà amb 96.000 euros els millors projectes orientats a aconseguir una ciutat saludable, sostenible, compartida, pròspera i emprenedora.

També subvencionarà amb un milió d’euros els projectes d’innovació orientats i centrats en la Missió Climàtica València 2030. D’aquesta manera, des de la Delegació d’Innovació es dirigeix la innovació cap als dominis d’impacte i actuació per a aconseguir el seu èxit i generar un impacte en la millora de la vida de les persones que viuen a la ciutat.

Les subvencions van dirigides a tot l’ecosistema d’innovació i fomenta la creativitat, participació i el treball col·laboratiu procedent de les 5 hèlices: sector públic, sector privat, l’Acadèmia i els seus instituts d’investigació, la societat civil i els mitjans de comunicació.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Aquests premis i subvencions de l’Ajuntament de València són una de les eines per al foment de l’emprenedoria i la innovació alineats amb la Missió Climàtica València 2030. Un missió de la ciutat que unifica les dues missions europees sobre el clima per a millorar el problema del canvi climàtic, alhora que ens adaptem i cuidem de les persones davant els efectes i conseqüències de fenòmens meteorològics adversos.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB