València Canvia Pel Clima! 2019 se celebra sota el lema “La nostra llum. La nostra energia”

7 de juny de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El 23 de juny l’edició 2019 de València Canvia Pel Clima! tindrà lloc al Jardí del Túria, promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.
  • «La nostra llum. La nostra energia» és el lema d’enguany per a conscienciar sobre la importància de les renovables i l’autoconsum en la reducció d’emissions GEI.

Arriba una nova edició de València Canvia pel Clima! La cita serà diumenge que ve, 23 de juny, al Jardí del Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició, de forma ininterrompuda de 10 a 15 hores. Amb el lema «La nostra llum. La nostra energia», s’aposta per aconseguir un nou model de ciutat, més humana i actual, adaptada davant l’escenari de canvi climàtic.

Diverses entitats, moviments socials, ONG, administracions públiques, instituts universitaris i d’investigació, així com empreses del sector privat es donaran cita i treballaran unides per a mostrar a la ciutadania que una nova forma d’energia i de consum és possible.

la festa del clima i l’energia sostenible comptarà amb demostracions, microponències, tallers, diàlegs, activitats familiars i infantils i degustacions gastronòmiques entre moltes altres propostes.

Noves formes d’energia, autoconsum, cooperatives de productes respectuosos amb el medi ambient, protecció d’espècies autòctones i activitats agrícoles o ramaderes ambientalment amigables i el reciclatge seran alguns dels temes que centraran el matí al Jardí del Túria. Un canvi just i democràtic cap a un model de ciutat que ens done suport és possible. Per a això, es reuniran entitats locals, nacionals i internacionals que donaran a conéixer els seus projectes en pro de l’aposta per les fonts d’energia renovables, l’autosuficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

La segona edició de València Canvia pel Clima! està promoguda per la Delegació d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, LAs NaVEs i la Fundació València Clima i Energia. La llum, l’energia i el futur com a eixos centrals de la jornada. Un any més, des de l’organització s’agraeix a totes les persones participants i col·laboradores la seua implicació per a fer possible que la festa del clima i l’energia sostenible siga un èxit.

COMPARTEIX:
TW - FB