V Premis d’Innovació Missions València 2030

7 de desembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La Delegació d’Innovació de l’Ajuntament de València impulsa 34 projectes d’innovació orientats a Missions València 2030 amb un suport de més de 700.000 €.
  • Durant l’esdeveniment online es donaran a conéixer les iniciatives guanyadores de les subvencions i els projectes d’innovació premiats orientats per primera vegada a les missions de la UE i de València.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València va aprovar el passat 27 de novembre la selecció de 17 projectes d’innovació que rebran subvencions per import de més de 600.000 € i que es desplegaran durant 2021, així com el reconeixement a 20 iniciatives innovadores desplegades durant 2019 que es repartiran 72.500 € en premis. Tots els projectes d’innovació estan orientats al marc estratègic de Missions València 2030 i formaren part la seua constel·lació de projectes d’I+D+i per a l’èxit de les missions de València.

És la primera vegada que l’Ajuntament de València orienta les seues subvencions anuals a la innovació i el seu sistema de reconeixements al marc estratègic Missions València 2030 en cerca de projectes d’innovació social i urbana amb impacte en les futures missions de la Unió Europea i de la ciutat de València, missions totes elles orientades a millorar la vida de les persones.

Recordem que la iniciativa d’avantguarda Missions València 2030 va ser aprovada pel Ple de l’Ajuntament de València el passat 28 de maig de 2020 amb una àmplia majoria dels partits del govern i l’oposició i va ser premiada amb 100.000 € per la Unió Europea, reconeixent així aquest impuls a la innovació de València com una de les 6 millors iniciatives procedents de les ciutats europees en el seu certamen anual de Capital Europea de la Innovació.

COMPARTEIX:
TW - FB