V Jornades d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana

24 de setembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’objectiu és reunir a professionals i persones interessades a l’educació ambiental per reflexionar sobre el paper d’aquesta com a promoció d’una ciutadania conscient i activa d’un nou model social que siga sostenible.
  • Organitzades pel Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Amb aquestes jornades, en les quals col·laboren Las Naves, la Fundació Observatori del Canvi Climàtic i la Universitat de València, es pretén reunir a tots els sectors relacionats amb el medi ambient i l’educació (consum, salut, alimentació, benestar social, mobilitat, agricultura, etc.) per intercanviar experiències i reivindicar que l’educació ambiental estiga present en el disseny curricular de totes les etapes educatives.

Per a això, és necessari promoure la motivació, conscienciació i compromís del cos docent amb la sostenibilitat, així com fomentar la necessària professionalitat de les educadores i educadors ambientals.

L’estructura de les jornades inclou conferències i taules redones, així com grups de treball i tallers que se celebraran simultàniament.

Programa:

COMPARTEIX:
TW - FB