U-Tad llança el II Concurs ‘Digital Talent’

16 de novembre de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Està dirigit a estudiants de 1º i 2º de Batxillerat de tots els col·legis públics, privats i concertats d’Espanya, així com d’acadèmies d’art i dibuix amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys.
    El concurs ‘Digital Talent premia amb tres beques en diferents àrees: Disseny Digital, videojocs i enginyeria.

U-Tad, Centre Universitari de Tecnologia i Art Digital, llança per segon any consecutiu el concurs ‘Digital Talent’ amb l’objectiu d’incentivar i premiar el talent i les habilitats dels actuals estudiants de 1ª i 2º de Batxillerat, així com d’acadèmies d’art i dibuix (amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys) a les àrees relacionades amb la indústria digital en la qual U-Tad és pioner.

La iniciativa consisteix en tres concursos diferents i de naturalesa individual que donarà com resultat un guanyador en cada disciplina corresponent a les tres grans àrees formatives que s’imparteixen en U-Tad: Disseny Digital, Videojocs i Enginyeria.

Els i les tres estudiants que guanyen obtindran com a premi una beca per estudiar el Grau corresponent a la categoria en la qual han participat en el concurs. Es tracta, per tant, d’un Grau Oficial en ‘Disseny Digital’, en ‘Enginyeria del Software’ i en ‘Disseny de Productes Interactius’ que ofereix a les persones que guanyen la possibilitat de llaurar-se un futur laboral en una indústria en constant creixement i innovació, com és la de l’economia digital.

Les persones que vulguen participar podran fer-ho des del dilluns 13 de novembre fins al 31 de gener a través de la pàgina web del concurs. Al llarg del mes de febrer es donaran a conèixer el nom de les i els guanyadors en cada categoria. En la passada edició del concurs van participar prop de 200 centres educatius de tota Espanya, sent Madrid, Andalusia i Canàries les comunitats autònomes amb major percentatge de participació respectivament.

El jurat, compost per professionals de la indústria i personal acadèmic de les àrees de Disseny Digital, Enginyeria i Videojocs d’U-Tad, seleccionarà a cinc finalistes per categoria del que sortirà resultant una única persona guanyadora. En el cas de Disseny Digital, les i els cinc finalistes participaran en una final presencial el 17 de febrer en les instal·lacions d’U-Tad en Las Rozas (Madrid) on hauran de dur a terme modificacions en el treball realitzat per comprovar l’autenticitat, l’originalitat i les aptituds de l’alumne sobre el projecte presentat.

Cadascuna de les tres persones guanyadores obtindrà una beca que cobrirà els costos acadèmics d’estudiar el Grau que correspon a la categoria en la qual han participat en U-Tad. Així mateix, els tres centres educatius de l’alumnat guanyador també rebran un obsequi en forma d’equipament educatiu per part d’U-Tad.

COMPARTEIX:
TW - FB