Detall del cartell del Trueno Rayo Fest

TruenoRayo Fest celebrarà a Las Naves la projecció d’un mediometratge i un workshop amb la col·laboració de Sono·lab

11 de setembre de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El laboratori de noves Eines de Creació i Producció Musical de Las Naves, Sono·lab, col·labora una edició més amb el festival TruenoRayo
  • L’edició 2023 de TruenoRayo Fest celebrarà a Las Naves la projecció d’un mediometratge i un workshop els dies 28 i 29 de setembre.
  • El Festival reivindica el paper de la dona com a rol actiu de la música, no sols com a artistes sinó també com a tècniques, professionals de la producció i en els principals llocs de direcció.

Organitzat pel col·lectiu Hits With Tits, que té com a objectiu la difusió i promoció real de la dona dins del panorama cultural posant l’accent en la música i la il·lustració, el TruenoRayo Fest tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre en el centre d’innovació Las Naves i a La Mutant.

Aquesta nova edició compta amb una àmplia programació de concerts, actuacions de djs i activitats paral·leles. Les programades amb Sono·lab a Las Naves són:

– 28 de setembre, 19:30h: Projecció + col·loqui.

– 29 de setembre, 18:00h: Workshop Groover “Promociona tu música con éxito: nuevos métodos y herramientas”.

Groover és una plataforma innovadora que permet a les i els artistes enviar les seues cançons directament als millors professionals de la música, obtindre retroalimentació garantida i cobertura. El ponent serà Luis Fernando Pérez Ruiz (Ambassador Spain & LATAM @Groover).

 

COMPARTEIX:
TW - FB