The Journey, la major Escola d’Estiu sobre Innovació i Emprendiment Sostenible

31 de gener de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

climatekicpost

Vols dirigir la teua carrera a combatre el canvi climàtic? t’interessa formar-te en innovació i emprendiment en un ambient internacional?estàs estudiant un màster o postgrau? Dóna’t pressa tens fins al 15 de febrer!

La Journey de Climate-KIC és una escola d’estiu intensiva en anglès que durant 5 setmanes combina formació sobre clima i experiència pràctica sobre creació de negoci, a través d’universitats en 3 països diferents amb visites d’estudi, tallers, sessions amb experts, jornades de networking i competició d’idees. Enguany té 8 recorreguts, alguns d’ells de 3 setmanes en 2 països

Compartiràs la teua experiència amb estudiants de tot el món, amb els quals podràs desenvolupar i oferir solucions innovadores als reptes del canvi climàtic.

Aquesta convocatòria és una oportunitat perquè alumnes brillants, amb alt nivell d’anglès, puguen intercanviar coneixements, experiències, adquirir habilitats de negoci i comunicació per a accelerar el seu esperit emprenedor com més prompte millor al mercat.

Per als estudiants de la Unió Europea aquesta escola internacional d’estiu de 3/5 setmanes amb emplaçaments en 2/3 ciutats europees són finançades per Climate-KIC pel que solament cal pagar el vol a la ciutat d’inici del curs i el de tornada. La resta d’estada està finançada.

Més informació: Climate-KIC Journey flyer 2017 climatekic

COMPARTEIX:
TW - FB