Termini ampliat per a presentar-se a les CPM

28 de juliol de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El termini de recepció d’idees de solució innovadores en el marc de la Consulta Preliminar al Mercat s’ha ampliat fins al divendres 19 d’agost.

L’Ajuntament de València ha anunciat que destinarà en els pròxims 4 anys 12 Milions d’euros a projectes de Compra Pública d’Innovació, que donen resposta als 8 reptes que es plantegen. Aquest compromís respon a l’acord que en el mandat actual es va acordar per Ple de l’Ajuntament de València, per a destinar el 3% de les seues inversions i compres públiques a través de la Compra Pública d’Innovació.

D’aquesta manera el consistori persegueix impulsar la col·laboració públic-privada social a través de l’eina de Compra Pública d’Innovació per a activar el coneixement i la innovació en el marc de l’Estratègia Urbana València 2030, amb un doble objectiu: situar a València a l’avantguarda de les ciutats europees compromeses amb la innovació orientades a les missions proposades per la Comissió Europea per a aquesta dècada, i aprendre i enfortir les capacitats públiques per a ser una ciutat innovadora de referència a Europa.

Més informació ací.

COMPARTEIX:
TW - FB