Teal is real? Autogestió i desenvolupament àgil en Playfilm amb Holacracia

4 de novembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Eduardo Burgoa de l’equip de la startup valenciana PlayFilm ens parlarà sobre la seua experiència en passar d’un model d’organització tradicional a adoptar Holacracia.

Eduardo és un Enginyer de Telecomunicació apassionat per la tecnologia i les metodologies àgils. Des de 2015, facilita l’adopció del vídeo interactiu de PlayFilm, exercint diferents rols com product manager, data analyst o lligen coach. Ens contarà el camí, quines coses han provat, com l’han combinat amb altres pràctiques, quines dificultats han tingut i com les han anades superant en adoptar Holacracia.

Format
1.- Xarrada amb Eduardo Burgoa de Playfilm
2°.- Conversa amb la resta de participants.

Sobre Playfilm
PlayFilm ofereix una tecnologia única de vídeo interactiu per a captar més leads en les teues campanyes de Facebook i Instagram. Aquesta startup va tancar l’any passat la seua ronda seed amb un capital total de 1,1 milions d’euros amb inversors com l’ex número 2 de Coca-Cola a nivell mundial, el exCEO de Google España o l’Ex-CEO de BBVA. “Treballem per a convertir-nos en el WordPress o el Wix del vídeo interactiu”, en paraules del seu co-fundador Rafael Navarro.

COMPARTEIX:
TW - FB