Tallers virtual del Programa Mentores d’Atenea

13 de maig de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El centre d’innovació Las Naves difondrà a través del seu web i xarxes socials diferents tallers virtuals gratuïts de la plataforma Atenea sobre ‘fashion wearables’, art-teràpia i vídeo dansa. Aquests tallers van dirigits a xiquetes i joves.

La plataforma Atenea ha desenvolupat durant el confinament per l’expansió del COVID-19 un programa de videotutorials i webinars dirigits a infants i preadolescentes. El Programa Mentores es basa en la transmissió de coneixements STEM o CTEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) a través de pràctiques artístiques contemporànies digitals i electròniques de mà de dones artistes nacionals i internacionals. Un compromís que comparteix Las Naves en projectes en els quals treballa com el concurs de vídeos ‘De Major vull ser com” o els ‘Murals Interactius Dones de Ciència’, dins dels seus objectius de Desafiament Stem i Joventut Inclusiva, amb activitats que aborden nous camps d’oportunitat social i laboral des de la ciència i sectors emergents.

El programa, finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), té com a compromís social la promoció de la figura de la dona creadora i tecnòloga entre els més joves. Un dels principals objectius és que a través de les artistes les més xicotetes i joves troben una figura mentora i d’inspiració que les acoste a les carreres tecnològiques i científiques. Per això el programa està especialment enfocat en xiquetes i joves, encara que no únicament, i involucra a més la participació de les mares i pares en el desenvolupament dels tallers.

  •  

    ‘Fashion wearables’ impartido per Aesun Kim.

 

  • ‘Arteterapia en la nueva era digital’ de la artista Valeria.

 

COMPARTEIX:
TW - FB