Imatge coloritzada en roig amb participants al laboratori Ciutalab

“Tallers de Producció Col·laborativa”

12 de juny de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El laboratori ciutadà de Las Naves, Ciuta·lab, és un lloc en el qual aprendre a participar, a experimentar i a produir conjuntament solucions que ajuden a dissenyar ciutats i comunitats més sostenibles.

Els “Tallers de Producció Col·laborativa” es desenvolupen el cap de setmana del 10 a l’11 de juny i del 17 al 18 de juny, amb activitats complementàries el 14 i 15 de juny.

En aquest marc d’innovació ciutadana des de Las Naves s’està desenvolupant els “Tallers de Producció Col·laborativa”. Aquests tallers busquen idees que, des de les diferents “R” de l’economia circular ajuden a reconfigurar les maneres de producció i consum, ajudant a fomentar la sostenibilitat, així com a trobar solucions que contribuïsquen a la Missió Climàtica de València.

De manera complementària, dimecres que ve 14 està previst realitzar una visita a “Repair Café”, un espai per a l’arranjament de bicicletes que ha posat en marxa recentment Sant Joan de Deu en el barri de La Saidïa, i el dijous 15 una altra visita a l’Espai de Prototipat i Producció de Projectes Sostenibles de Makea Coop en La Punta.

Més informació sobre Ciuta·lab ací
Més informació sobre Missió Climàtica de València ací

“Tallers de Producció Col·laborativa”

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Programació Programación
COMPARTEIX:
TW - FB