Taller pràctic online: Identificació i mapatge d’activitats econòmiques sostenibles a la València post-Covid

26 de novembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves i Ingenio CSIC-UPV ofereixen un taller online per a identificar l’activitat econòmica sostenible de València en època post-COVID.
  • Aquesta jornada de treball s’emmarca en el projecte europeu SysMA que analitza els sistemes econòmics de 10 països europeus vulnerables.
  • L’objectiu és proporcionar una eina a les administracions públiques durant aquest procés d’eixida a la crisi derivada de la pandèmia.

El centre d’innovació Les Naves, l’Ajuntament de València i l’institut INGENIO CSIC-UPV, organitzen dimarts que ve 1 de desembre, en el marc del projecte europeu System mapping for transitions (SysMa) i finançat per l’organització Climate-Kic, un taller online en el qual es treballarà en la identificació i mapatge sistèmic de les activitats econòmiques sostenibles de la ciutat de València en època Post-COVID.

El projecte SysMa es duu a terme en els 10 països més vulnerables del sud d’Europa durant la fase de recuperació de la pandèmia. L’objecte d’aquesta iniciativa és proporcionar nous indicadors i comprensió del sistema econòmic, oferint així un mapatge com a servei estratègic que siga útil per a les administracions públiques en aquest procés d’eixida a la crisi.

Co-creació i participació

A través d’un procés de co-creació orquestrada, diferents actors procedents de les quatre hèlices -entitats privades, societat civil, acadèmia i administració pública- treballaran conjuntament per a generar coneixements i estratègies basats en la pràctica.

El mapatge brinda l’oportunitat d’utilitzar dades no estructurades actuals i nous, sense dependre únicament de les tendències històriques, la qual cosa permet la presa de decisions sistèmiques com una resposta ràpida als problemes actuals.

La jornada serà online i tindrà lloc dimarts que ve 1 de Desembre des de les 12h fins a les 14h.

COMPARTEIX:
TW - FB