Taller d’educació innovadora ‘Descobreix’ de JUMP Math

13 de març de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’objectiu és mostrar a docents d’educació primària i/o secundària alguns aspectes clau de la metodologia JUMP Math a través d’un taller didàctic d’aula.
  • Es tracta d’una col·laboració entre el centre d’innovació Las Naves i UpSocial.

JUMP Math és un innovador programa canadenc d’ensenyament i aprenentatge de matemàtiques que aconsegueix que la immensa majoria dels alumnes i alumnes (93%) adquirisquen les competències matemàtiques i milloren el seu rendiment acadèmic. El taller ‘Descobreix’, de JUMP Math està dirigit a docents d’escola primària i secundària.

Aquest programa aconsegueix que els alumnes perden la por a les matemàtiques, milloren la seua autoestima i que més del 90% de la classe millore el seu rendiment acadèmic de forma significativa. Des de la seua primera aplicació a l’aula en 2004, la difusió de JUMP Math s’ha vist facilitada pel seu èxit provat en la millora de la comprensió i la motivació de l’alumnat. Estudis realitzats per diverses universitats demostren que tots els estudiants poden desenvolupar les competències matemàtiques exigides en primària i l’ESO. A Espanya va començar a implantar-se en 2014 i en l’actualitat més de 30.000 alumnes i alumnes aprenen matemàtiques amb aquest model en 147 centres, amb una comunitat de 1.400 docents.

JUMP Math facilita la tasca docent amb materials i recursos que contenen tota la informació que necessiten per a preparar i desenvolupar les classes perquè tot l’alumnat millore els resultats i superen les seues pròpies expectatives. Per això JUMP Math combina la formació presencial i el potencial d’internet (àudio, text, vídeo, animació) per al procés de preparació dels i les docents i ofereix acompanyament durant tot el procés d’implantació, amb fòrums per a consultes, webinars de formació i trobades presencials amb la xarxa de centres que apliquen JUMP Math. A més, utilitzen la metodologia STEM que implica el vessant tecnològic.

El taller serà impartit per Andreu García i Pedro Ventura, de l’equip JUMP Math.

COMPARTEIX:
TW - FB