Taller de robòtica (ROS Fest)

29 de agost de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els i les alumnes d’este taller aprendran la programació bàsica d’un robot i muntaran amb ell un xicotet sketch de màxim un minut de durada. En finalitzar hauran de representar les seues creacions.
  • Inscripcions.

Objectius:

El taller fomenta l’experimentació. El fet d’unir robòtica i teatre és alguna cosa nou en els circuits artístics i tecnològics professionals. Si aquesta novetat la traslladem i oferim als més joves, la qual cosa estem fent és treballar en projectes experimentals.

Un altre dels objectius és acostar la ciència i la innovació al mateix temps que es fomenta la creativitat en els més joves, permetent-los desenvolupar habilitats i valors propis d’una generació preparada per al canvi i les noves idees. En aquest cas amb la robòtica a través del maneig del robot. Així aconseguim acostar-los als coneixements tècnics necessaris perquè, a través d’un senzill llenguatge de programació, els xavals facen que el robot interactue amb el seu entorn i amb ells mateixos. Açò facilita la comprensió de com a través de la informàtica i la tecnologia podem influir en el món que ens envolta i com també, a través de la informàtica i la tecnologia és possible divertir-se i ser creatius..

A qui va dirigit?

Va dirigit a joves a partir de 10 anys. Aforament: un màxim de 15 participants. El grup estarà dividisc en grups de treball de 3 persones de tal forma que cada grup treballe amb un robot.

Durada:

2 hores. Dissabte 15 setembre a les 11 hores en la Biblioteca de Las Naves.

Contingut del taller:

a) Demostració de les possibilitats i funcionalitats del robot

b) Encès del robot i connexió per wifi al software

c) Treball amb interfaz mòbil

d) Programació en blockly

i) Programar accions en els botons de la interfície mòbil

f) Crear història del sketch i disfressa

g) Programar sketch robot

h) Representar els sketchs i gravar-los en vídeo

COMPARTEIX:
TW - FB