Invitación a la participación en la TNW Conference con startups

Manifestació d’interés per a acudir a TNW amb el seu “Startup Program”

30 de abril de 2024
CATEGORIA:
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
 • Si estàs interessat a assistir com startup a TNW i participar en un dels esdeveniments de tecnologia més important a nivell internacional del sector de les startups, sol·licita’ns el teu espai expositiu i explica’ns quins objectius tens per a assistir a l’esdeveniment.
 • Si a més vols participar en el “pitch competition”, has d’enviar-nos el teu deck amb un màxim de 5 slides.
 • TNW és un festival tecnològic l’objectiu del qual consisteix a multiplicar la trajectòria de creixement de les startups. El PROGRAMA TNW FOR STARTUPS ofereix a les start-ups l’oportunitat de créixer, escalar i generar visibilitat per al seu negoci.

L’Ajuntament de València, a través de València Innovation Capital, llança una manifestació d’interés per a seleccionar a startups que vulguen participar en el Programa TNW for Startups en el marc del festival tecnològic TNW que se celebrarà a Amsterdam, els pròxims 19, 20 i 21 de juny de 2024, sent un de principals esdeveniments a nivell internacional del sector startup.

TNW és un esdeveniment tecnològic de dos dies de duració que reuneix executius internacionals del sector, inversors de primer nivell, empreses emergents i startups amb la finalitat d’intercanviar coneixements, crear xarxes de contacte i fer negocis. Una oportunitat per a mostrar la teua startup davant inversors, agents del canvi i clients potencials amb els nostres paquets Bootstrap i Scaleup.

Aquesta manifestació d’interés és una iniciativa que respon a la voluntat institucional de poder fer costat a les startups que formen part de l’ecosistema d’innovació tecnològica de València, donant-los l’oportunitat generar noves connexions, contactes i escalar el seu negoci. A més, s’oferiran ajudes per a poder afrontar les despeses de viatge per a una persona de l’equip.

Requisits per a presentar-se a la manifestació d’interés:

 • Ser una startup fundada a partir de 2018 i comptar amb menys de 100 treballadors.
 • Tindre domicili fiscal i/o social a la ciutat de València o acreditar haver participat en algun programa d’emprenedoria innovadora i/o tecnològic d’incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
 • L’objecte de la startup ha de ser crear o comercialitzar productes de software o hardware.
 • Tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase molt avançada amb possibilitat d’exhibir-los en l’estand.
 • Emplenar el formulari general link al formulari d’inscripció i enviar els següents documents demostratius:
  • Certificat de situació censal, model 036 o 037, etc. per a justificar domicili i data d’alta de l’activitat.
  • Deck de la startup amb un màxim de 5 slides (sense incloure la del títol), posat el temps de presentació serà de 3 minuts. (en cas de voler optar a participar en el “pitch competition”).
  • Carta de compromís, signada per un representant de l’entitat, on accepta la participació en l’esdeveniment amb disponibilitat per a romandre en la fira els dos dies de realització de l’esdeveniment atenent l’estand expositiu del qual seràs beneficiari.
  • Logotip de la startup amb la màxima resolució, en format .png o .ai.

Tota la informació sol·licitada haurà de pujar-se juntament amb el formulari fins dijous que ve 9 de maig de 2024 a les 12 hores.

Qualsevol dubte pots consultar-nos-la en: emprendimiento@lasnaves.com

Criteris de selecció:

La selecció de les startups per a optar al startup program de TNW 2024, es durà a terme pel personal tècnic d’Emprenedoria de Les Naus, atés que complisca amb els requisits sol·licitats, a més de tindre en compte l’ordre d’arribada de la sol·licitud.

Si desitges participar en el “pitch competition”, has de presentar el deck abans del dia 9 de maig i serà la pròpia organització de TNW qui seleccione les startups, entre totes les candidates participants de tots els països.

Hauràs d’indicar-nos en el formulari si es tracta d’una startup en fase inicial de finançament en sèrie A, o si per contra és una scaleup que ja compta amb inversió externa (sèrie A-E).

Dotació:

Les startups seleccionades comptaran amb un espai expositiu dins de l’esdeveniment i se’ls dotarà amb fins a 3 entrades per entitat, per al bon aprofitament de l’esdeveniment. Aquestes entrades permeten l’accés a:

 • Esdeveniment d’ecosistema valencià el 19 de juny
 • Un dia d’exposició en el pavelló
 • Accés a la Startup & Investor Lounge
 • Accés a “Open Office House” amb inversors previ a l’esdeveniment
 • Possibilitat de networking amb altres fundadors i inversors
 • Logotip de la startup en la web de TNW
 • Accés a esdeveniments paral·lels
 • Inclusió en el Manual de l’Inversor previ a l’esdeveniment
 • Oportunitat de participar en una batalla de pitch de 3 minuts, si eres seleccionat pel comité organitzador de TNW.

A més, s’oferiran ajudes per a poder afrontar les despeses de viatge per a una persona de l’equip.

Període i mitjà de comunicació

La manifestació d’interés està oberta des del 30 d’abril fins al 9 de maig de 2024 a les 12 hores.

La llista de manifestacions d’interés es publicarà en la web de Las Naves i en les seues xarxes socials.

COMPARTEIX:
TW - FB