Space Apps Challenge

1 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • Per cinquè any consecutiu, València és una de les ciutats triades per a acollir i celebrar l’esdeveniment internacional SPACE APPS Challenge.
  • L’esdeveniment se celebra en Las Naves durant el 19, 20, 21 d’octubre. Programa e inscripcions ací
  • Veure el reptes ací

Space Apps Challenge és un hackathon global de 48 hores para persones desenvolupadores, dissenyadores, científiques, enginyeres, emprenedores i estudiants, o simplement per a totes aquelles amb inquietuds i ganes de resoldre reptes treballant en equip.

En aquest hackathon participen més de 160 ciutats al voltant de tothom simultàniament. En concret, el hackathon de l’any passat va ser el més gran fins avui, amb 187 esdeveniments i més de 25.000 persones participant en sis continents.

Els equips crearan aplicacions mòbils, software, hardware, visualitzacions de dades i solucions per a plataformes enfront dels desafiaments dissenyats directament per la NASA per a contribuir a missions d’exploració de l’espai i ajudar a millorar la vida en la terra.

Els reptes eixiran publicats dues setmanes abans de l’esdeveniment, però en general us podem avançar que giraran al voltant dels sectors estratègics: mobilitat, energia, agroalimentació, salut i cultura.

Jo també puc participar?

L’esdeveniment està dirigit a totes les persones de qualsevol nivell, sense importar el seu nivell d’experiència o d’habilitat.
Tothom pot participar i mostrar el seu talent a l’hora de resoldre els reptes que es presenten.

És gratuït?

Pots participar absolutament gratis. La filosofia del Space Apps és #OpenEvent #OpenSource. Solament et demanem que t’acordes de portar el teu ordinador portàtil per a poder treballar.

Què hi ha de premi?

En aquesta fase local les idees guanyadores podran formar part de l’espai col·laboratiu de Las Naves, COLLAB, a més de assessorament especialitzat.

En una segona fase a nivell internacional les idees guanyadores ja optaran al premi Space apps de la NASA o OpenNASA.

Com puc estar actualitzat de tota la informació en xarxes socials?

Et convidem a seguir totes les novetats a través del hashtag #spaceapps i #spaceappsvlc, també pots seguir el compte d’oficial de Space Apps Challenge València en Twitter, @spaceapps_vlc. A través d’aquests hashtags podràs conèixer els reptes triats i qualsevol informació que des de l’organització es considere d’actualitat.

Més informació en la web de l’esdeveniment ací

Dossier informatiu: dossier

 

 

COMPARTEIX:
TW - FB