“SOUZOU. Un mètode per a desenvolupar idees”

4 de març de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves acull la presentació de “SOUZOU. Un mètode per a desenvolupar idees”, amb motiu de la publicació de l’últim llibre de l’artista conceptual Masaaki Hasegawa.
  • En l’acte s’abordaran solucions alternatives que desafien els processos convencionals de creació i que pretenen democratitzar la capacitat de desenvolupar les nostres idees.

La presentació de “SOUZOU. Un mètode per a desenvolupar idees” tindrà lloc en el centre d’innovació Las Naves, amb motiu de la publicació de l’últim llibre de l’artista conceptual Masaaki Hasegawa. En ell es combina per primera vegada creativitat i estratègia. Hasegawa defensa dues facetes bàsiques de l’ésser humà: imaginació i creació, i partint d’aquest binomi construeix un model per a la generació d’idees sobre tres pilars fonamentals: Ment–Estratègia–Acció.

Masaaki Hasegawa és artista conceptual creador del projecte artístic amb finalitats socials “Connect People Thru Art Beyond Borders”; Ambaixador del Museu Contemporani de Cal·ligrafia a Moscou; Assessor de Negoci en Erretres (una de les millors consultores de branding del món); creador de la plataforma Creativida que connecta a persones creatives de tot el món i va ser triat per Thinking Heads com un dels TOP 100 Conferenciants d’Espanya en 2018″.

COMPARTEIX:
TW - FB