Cartell anunciador del concurs de producció musical Music Hackaton de sonol·lab

Sono·lab de Las Naves organitza el primer Music Hackaton de València

5 de octubre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • L’objectiu del Music Hackaton és donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones joves productores de música electrònica i crear comunitat
  • Persones nascudes abans del 31 de desembre de 1992 poden inscriure’s fins al 13 d’octubre en el concurs de producció musical que entregarà tres premis a les millors produccions
  • El laboratori d’investigació sonora de Las Naves s’emmarca dins de Missions València en aplicar la innovació a la música i aconseguir una ciutat més compartida i inclusiva

Sono·lab, el laboratori d’investigació sonora de Las Naves, organitza el primer Music Hackaton de València amb l’objectiu de donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones joves productores de música electrònica, a més de vertebrar i posar en relació a aquestes persones per a crear una xarxa i comunitat.

El Music Hackaton se celebrarà en la jornada del dissabte 15 d’octubre en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València i consistirà a ajuntar en un mateix espai, La Polivalent de Las Naves, a joves productors i productores de música electrònica que hauran de crear una peça musical de 3 minuts a partir d’una mostra de so de 10 segons que se’ls entregarà a tots els participants.

Amb les seues habilitats de producció i els seus equips personals (ordinadors, teclats Midi, etc.), produiran aquesta peça en el temps impartit del Music Hackaton, des de les 10 h. fins a les 18 h.

Una vegada acabat el temps, cada participant presentarà davant un jurat especialitzat el resultat del seu treball i exposarà els passos de la producció que ha dut a terme. El jurat decidirà quals són els tres millors treballs i se’ls premiarà amb material de producció.

El concurs de producció musical està obert a totes les persones nascudes abans del 31 de desembre de 1992 de qualsevol nacionalitat que hauran d’inscriure’s des de la web de Las Naves (Sono·lab organitza el primer Music Hackaton de València – LAS NAVES : LAS NAVES) fins al 13 d’octubre. De totes les persones inscrites se seleccionaran a 20 participants.

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

COMPARTEIX:
TW - FB