Sono·lab de Las Naves acull aquest dissabte el Campionat d’Espanya de Beatbox

1 de desembre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ La jornada començarà al matí en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València amb tallers impartits pel bicampió d’Espanya, Cobli; el subcampió del món Frosty; i els subcampions del món, el duo Rogue Wave

/ Spanish Beatbox és l’entitat organitzadora del Campionat d’Espanya de Beatbox, certificat per Beatbox Battle®, que atorga el títol de Campió d’Espanya de Beatbox i una plaça en la Beatbox Battle® World Championship

/ El laboratori d’investigació sonora de Las Naves s’emmarca dins de Missions València en aplicar la innovació a la música i aconseguir una ciutat més compartida i inclusiva

El laboratori d’investigació sonora de Las Naves, Sono·lab, acull Spanish Beatbox Battle, el Campionat d’Espanya de Beatbox que suposa el major esdeveniment d’aquesta disciplina al país. Els més destacats beatboxers de l’escena nacional preparen els seus millors ritmes per a mostrar-los en una competició èpica, valorada per un jurat expert compost pels campions d’Espanya Cobli i Pulmó i els subcampions del món Frosty, i el beatbox duo Roge Wave format per Colaps i River.

Beatboxers nacionals lluitaran pel major títol d’aquesta disciplina a Espanya i es classificaran per al Beatbox Battle® World Championship. La batalla se celebrarà en La Mutant des de les 15 hores i es dividirà en quatre categories: solo masculí, solo femení, loopstation i tag team.

Però abans, a les 10 hores en Las Naves, part del jurat impartirà tres tallers per a amants del beatbox. Aquests tallers estaran impartits per Cobli, Frosty i Colaps i River (Rogue Wave).

L’entrada tant als tallers com a la batalla és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Aquest campionat d’Espanya se celebra dins de les activitats del laboratori d’investigació sonora Sono·lab de Las Naves, un laboratori sonor amb eines disruptives que abasten nous camps de creació i de producció musical. Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, un país o tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat en la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

COMPARTEIX:
TW - FB