huerta

Soilutions celebra la primera trobada del Living Lab València

31 de maig de 2024
CATEGORIA:
Capital Verde Europea 2024
Sostenibilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • València Innovation Capital en el marc del projecte europeu SOILUTIONS organitza la presentació i la primera trobada del Living Lab
  • València sota el títol “Millora de la qualitat del sòl i economia circular”.
  • La trobada està dirigida a socis del projecte i se celebrarà en les instal·lacions de Las Naves divendres 14 de juny de 12 hores a 15 hores.

La ciutat de València ostenta enguany el reconeiximent de capitalitat verda europea 2024 i en aquest context l’Ajuntament de València participa en el projecte europeu Soilutions que impulsa un living lab a la ciutat amb l’objectiu d’implementar milloradors del sòl innovadors i efectius, elaborats a partir de residus orgànics amb la finalitat d’abordar la degradació del sòl i la reducció dels residus orgànics de la ciutat i el seu entorn.

Entre altres temes, les persones assistents a la sessió podran conéixer més sobre els milloradors s del sòl emprats en el projecte o la producció de fertilitzants circulars, així com participar en dinàmiques de caràcter més social, etc.

A la jornada està previst que assistisquen representants de SAV, Fertiberia, ENTOMO, Nuresys i l’Ajuntament de València.

Pots consultar el programa de la jornada ací: Agenda

Scheduled Capital Verde Europea 2024 Esdeveniments Programació Sostenibilitat València Innovation Capital
COMPARTEIX:
TW - FB