SMART Delivery comença i es presenta oficialment en el fòrum Greencities S-Moving

30 de setembre de 2021
CATEGORIA:
Sostenibilitat
COMPARTEIX:
TW - FB

/ El consorci T-Box, Las Naves i Finnova, gràcies al finançament de EIT Climate-KIC (Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia), posen en marxa aquest projecte de logística avançada d’última milla que compta amb un centre intel·ligent de repartiment en la pròpia ciutat

/ SMART Delivery pretén establir les bases a la ciutat de València d’una nova manera de repartiment de mercaderies minimitzant l’impacte ambiental gràcies a la flota de vehicles zero emissions

/ El projecte està en sintonia amb Missions València 2030 i la seua primera missió per a aconseguir una Ciutat Neutra

Hui s’ha presentat en el fòrum Greencities i S-Moving Mobilitat Intel·ligent i Sostenible, que se celebra en el FYCMA de Màlaga, el projecte de logística avançada d’última milla SMART Delivery, desenvolupat per T-Box, Las Naves i Finnova i finançat per EIT Climate KIC (Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia).

SMART Delivery ve a cobrir una necessitat en el sector logístic: la de respondre a la urgència climàtica en la qual estem immersos. Gràcies a una flota de vehicles zero emissions i a la ubicació en lloc estratègic de València del centre de magatzematge, embalatge i enviament de les mercaderies als clients, SMART Delivery ajudarà a reduir la contaminació, la congestió de vehicles i la sinistralitat.

Aquest projecte disruptiu ofereix un triple impacte econòmic, ja que facilita i garanteix una experiència de consum diferent, tant al consumidor final com als comerciants i empreses, per la rapidesa de lliurament i l’optimització de les rutes logístiques; sostenibilitat: disminueix tant la contaminació ambiental com acústica amb la seua flota de vehicles de zero emissions; i social, amb la creació d’ocupació i el reporte en salut que ofereix la reducció de CO₂.

El projecte va fer els seus primers passos a mitjan setembre amb la reunió dels tres partners al costat de representants de la comunitat EIT Climate-KIC. El consorci el formen T-Box, com a soci tecnològic, logístic i líder, Las Naves com a Centre d’Innovació de l’Ajuntament de València, i Finnova, com a expert en finançament de la UE, soci de comunicació i difusió.

Està previst que a mitjan octubre el servei ja estiga en marxa amb l’objectiu d’aportar a la ciutat de València una solució integral, robusta i resilient per a la cadena de subministrament i alineat amb els objectius de Missions València 2030 per a aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

COMPARTEIX:
TW - FB