Fotografía de la presentación de la elección de Las Naves para la celebración del congresode Sigma Squared Society

Sigma Squared Society s’interessa per València per a celebrar el seu congrés anual de 2024 

2 de febrer de 2024
CATEGORIA:
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Directives de Sigma Squared Society han visitat aquest matí les instal·lacions de Las Naves, La Mutant i La Farinera
  • Durant tota la setmana Las Naves s’ha convertit en centre de cotreball de 25 membres d’aquesta comunitat global

La comunitat Sigma Squared Society, que reuneix els millors emprenedors del món menors de 26 anys, s’ha interessat per València per a celebrar el seu congrés anual Sigma Squared Summit de 2024. L’any passat aquesta cita va reunir més de 50 líders i inversors, més de 250 fundadors d’empreses i més de 20 ponents.

Una plataforma en línia amb solucions tutoritzades per a alumnes, programari de gestió per a startups i emprenedors, una altra empresa que desenvolupa productes lactis d’origen no animal… Són algunes de les empreses reeixides, valorada alguna d’elles fins a 340 milions d’euros, que formen part de Sigma Square Society.

Aquest matí Greta Pappa i Julia Zhou, dos de les directives de Sigma Squared Society, han conegut les instal·lacions de Las Naves, La Mutant i La Farinera. Aquesta visita s’ha produït en una setmana de cotreball de 25 membres d’aquesta comunitat global en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València. Aquesta connexió del centre d’innovació Las Naves amb Sigma Squared Society s’ha produït gràcies a la gestió de Startup València.

A més de la setmana de treball, també s’ha celebrat una vesprada d’intercanvi amb actors de l’ecosistema local, en el qual han presentat Sigma Squared Society i han donat a conéixer casos d’èxit de la comunitat així com de l’ecosistema local. Exemples com el de Zynergic, una plataforma que ajuda docents a entendre en què són bons els seus alumnes mitjançant un videojoc d’ús a les aules, o el de Internext, serveis en el núvol segurs i privats.

Aurelia Liechtenstein, responsable de Sigma Squared Society a Espanya, ha comentat que València “és una bona ciutat per a emprendre principalment per tres raons: per ser econòmica comparat amb altres ciutats, per la seua qualitat de vida, i per la seua qualitat de l’ecosistema d’emprenedoria”.

Paula Llobet, regidora de Turisme, Innovació i Captació d’Inversions, ha “destacat que l’emprenedoria tecnològica és clau per al futur de València. I si volem ser el hub tecnològic del Mediterrani hem de promoure el talent local i atraure l’estranger. Tindre ací a emprenedors tan brillants de tot el món pot servir d’inspiració als nostres joves emprenedors”.

Què és Sigma Squared Society?

Sigma Squared Society compta amb més de 900 dels joves emprenedors més ambiciosos del món, que tenen la missió de superar els límits, transcendir les indústries i desenvolupar innovacions d’avantguarda per a fomentar el canvi.Amb presència en quatre continents i 25 països, la missió d’aquesta comunitat és identificar i capacitar a la pròxima generació de líders proporcionant-los accés a emprenedors, inversors, mentors, socis i esdeveniments.

COMPARTEIX:
TW - FB