Il·lustració de persones creuant per un pas de vianants en tres colors

SEE2024 XIII Conferència Bienal Internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques i III Encontre de Professionals d’Avaluació de Polítiques Públiques

17 de maig de 2024
CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
COMPARTEIX:
TW - FB

El 28 i 29 de novembre el complex d’edificis Las Naves-La Harinera que acull la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció Estratègica, el Desenvolupament i la Innovació Urbana, serà la seu de la SEE2024 XIII Conferència Bienal Internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques. L’esdeveniment, que reunirà a persones expertes en aquesta matèria de diferents països i àmbits, servirà també per celebrar el III Encontre de Professionals d’Avaluació de Polítiques Públiques, impulsat des d’Avalua·lab, el Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de la fundació.

L’avaluació és una eina clau per a la millora contínua de les polítiques públiques, facilita l’adopció d’estratègies amb orientació a resultats i impactes i ajuda a optimitzar els processos de presa de decisions. El complex de Las Naves-La Harinera és la segona vegada que actua d’amfitrió d’aquesta bienal. La primera va ser en l’any 2020.

Pròximament més informació.

COMPARTEIX:
TW - FB