Rodando Ecomensajería prepara una ronda d’inversió per a portar el seu model de logística sostenible a les grans ciutats espanyoles 

25 de juny de 2021
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La startup, que ofereix serveis de logística i transport amb vehicles de zero emissions, està tancant acords amb grans operadors nacionals.
  • L’empresa, que va iniciar en 2021 la seua expansió amb franquícies, és present ja en cinc ciutats de la Comunitat Valenciana i compta amb vint persones en plantilla.

Rodando Ecomensajería prepara la seua primera ronda d’inversió, per a fer un salt en la seua expansió geogràfica, amb delegacions pròpies en grans ciutats, com Madrid, Barcelona, Màlaga, Bilbao, Sevilla o Vigo, i ampliar l’equip. L’empresa de logística sostenible, que va començar la seua activitat en 2013 a Dénia i Xàbia, va iniciar, a principis d’enguany, la implantació del seu model en altres municipis de la Comunitat Valenciana, a través de franquícies. Ja és present a València, Alacant i Benidorm. A més, en els últims mesos ha tancat acords amb grans operadors nacionals, per a la realització de lliuraments d’última milla.

Rodando Ecomensajería és una empresa de logística i transport urgent, que aporta solucions de logística integrals, amb el diferencial i valor afegit que opera amb vehicles de zero emissions, com a bicicletes, ‘cargobikes’ i vehicles elèctrics. Ofereix serveis de recollida i lliurament de càrregues de fins a 300 quilograms, enviaments nacionals i internacionals, servei postal, magatzematge de correu postal i xicoteta paqueteria i distribució de publicitat.

L’empresa és una de les quinze startups que s’han sumat a Col·lab de Las Naves en la quarta edició dels seus programes d’acceleració. “Estem molt contents, tant per la proximitat, l’experiència, el tracte i la implicació de totes les persones que treballen en Col·lab -mentors i equip de gestió-, perquè millorem el nostre projecte, com amb les instal·lacions que posen a la disposició de les startups, en Las Naves”, apunta Laffitte.

Traçabilitat i informes personalitzats de petjada de carboni

El seu fundador i CEO, Sergio Laffitte, detalla que, a més del creixement en zones d’actuació, la startup treballa en la millora contínua dels seus serveis a clients. Entre les últimes propostes, “acabem d’implementar una nova funcionalitat, que consisteix en la creació d’un informe mensual personalitzat de l’estalvi de CO2 aconseguit en usar el nostre servei. D’aquesta manera, els nostres clients són més conscients de la reducció de la petjada de carboni que han aconseguit. I també hem implementat la traçabilitat del nostre servei de distribució d’última milla, a través d’una app gestionada per Logistiko”.

El fundador de Rodando Ecomensajería va començar el seu projecte empresarial realitzant encàrrecs amb la seua bicicleta, amb els fons que va obtindre obstinant un anell de la seua mare. Actualment, compta amb una plantilla de 20 persones, que s’ampliarà en els pròxims mesos, acompanyant a l’expansió de la seua activitat.

L’equip directiu es completa amb Meryem Kranz, que va començar com a repartidora en Rodando Ecomensajería, en 2015, i ara és directora d’Operacions, després de realitzar un Grau Superior en Transport i Logística; Mélani Vega, directora financera, que té una àmplia experiència gestionant negocis familiars, i Luis Tormos, director d’Expansió i Franquícia, amb una experiència de 20 anys gestionant negocis propis.

COMPARTEIX:
TW - FB