Quin és el teu desig? Comparteix-ho al projecte Future Desires

7 de maig de 2020
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Dins de la IX edició de 10 Sentidos, Las Naves impulsa el projecte ‘Future Desires”: https://future-desires.com/es/
  • La proposta està oberta a joves de tot el món, d’entre 15 i 25 anys, perquè compartisquen els seus desitjos de canvi a través d’imatges, textos i vídeos.

El centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, ha inaugurat el Festival 10 Sentidos amb el projecte ‘Future Desires’. En la web http://www.future-desires.com/ s’aniran allotjant els desitjos de canvi de joves de tot el món, d’entre 15 i 25 anys, en forma d’imatges, textos i vídeos.

Tots ells es transformaran més endavant en una instal·lació multimèdia que es podrà veure a Las Naves i al voltant d’un col·loqui que tractarà de reflexionar sobre el contingut de tots els missatges rebuts.

El Festival 10 Sentidos reivindica la rellevància que les arts vives han de tindre en la societat que sorgisca després de la crisi i per això en la novena edició s’adapta a les condicions actuals, plantejant un model completament diferent i s’uneix enguany a Las Naves per a poder desenvolupar els seus propòsits i aconseguir audiències més àmplies.

COMPARTEIX:
TW - FB