Ferramenta per a mesurar l'impacte de la pobresa energètica sobre el benestar

Qüestionari online de la Ferramenta per a mesurar l’impacte de la pobresa energètica sobre el benestar

2 de juny de 2023
CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

Las Naves llança el QÜESTIONARI ONLINE de la Ferramenta per a mesurar l’impacte de la pobresa energètica sobre el benestar. Aquest instrument té com a objectiu la millora dels processos d’avaluació que analitzen la situació de pobresa energètica en unitats familiars.

La iniciativa, posada en marxa sota una metodologia i perspectiva innovadores que busquen donar una nova visió a l’acció contra la pobresa, ha sigut impulsada pel Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de Las Naves, Avalua·lab, i per l’àrea d’Energia del centre d’innovació, en el marc d’accions del projecte GrowGreen de solucions basades en la naturalesa

Aquesta eina permet una comptabiltzació automàtica i extrau una puntuació per cada dimensió que afecta a les persones que pateixen situació de pobresa energètica. Una vegada conclòs el qüestionari, s’envia una còpia d’aquest.

Està orientada a aquelles entitats que estudien i/o treballen la pobresa energètica, les quals poden accedir a ella, de manera oberta i gratuïta a través d’aquest enllaç.

COMPARTEIX:
TW - FB