VOLVER ATRÁS

Recepta Cultura

Ver ficha

Proyecto europeo de regeneración urbana integral que desarrolla acciones para mejorar la eficiencia energética, aumentar la movilidad  sostenible e invertir en la integración de las TIC.

Bajo el nombre local de “El Marítim Innova”, pretende diseñar e implementar 52 acciones  innovadoras en los sectores de la energía, la movilidad y las TICs con el fin de mejorar la  vida del vecindario de Poblats Marítims.

COORDINADOR:

Ayuntamiento de València

PRESUPUESTO

Total: 17,418,339.00 €   |   Las Naves: 886,375.00 €

PERIODO DE EJECUCIÓN

2017-2023

PROGRAMA

CONVOCATORIA

H2020-SCC-2017

PARTICIPANTES

Ayuntamiento de València, Empresa Municipal de Transporte (EMT), Fundación Municipal València Clima i Energia, centro de Innovación municipal Las Naves, WITRAC, Universitat Politècnica de València (UPV), ETRA Investigación y desarrollo, Instituto Tecnológico de la Energía  (ITE), Senior Europa, S.L. (KVELOCE), Fundación CARTIF de Valladolid y Fundación Tecnalia Research & Innovation de San Sebastián.

Receta Cultura

Detall de la Recepta Cultural que permet l'entrada a diferents museus
  • El projecte consisteix en la prescripció de visites guiades a museus des dels centres de salut i les consultes d’atenció primària. 

A QUI VA DIRIGIT?​

Persones majors que pateixen la soledat no desitjada o inactivitat física de la ciutat de València.

OBJECTIUS

L’objectiu principal és “millorar la salut de les persones participants en combatre  el sedentarisme i reforçar la seua autoestima”.

SOCIS

La iniciativa part de la Conselleria de Sanitat i Las Naves.

​En la posada en marxa han participat sis espais culturals de la capital de diferents titularitats, en els quals es realitzaran les 12 visites gratuïtes adaptades al públic que participarà quan les recomanacions sanitàries permeten reprendre el projecte.

  • Museo de Ciencias Naturales
  • Museu d’Història de València
  • Museu Faller de València
  • Museo Nacional de Cerámica y de las Artes Suntuarias González Martí
  • CCCC. Centro del  Carmen de Cultura Contemporánea
  • Museu València d’Etnologia

RESULTATS
No es disposa de dades. El projecte es va detindre a causa de la pandèmia per COVID-19 i segueix pendent de la seua evolució per a reactivar-se.​​