TORNAR ENRERE

FogGuru

Veure fitxa
Logotip de Fogguru

Aquest projecte forma a joves doctorands europeus en computació en la boira (fog computing). Durant diversos mesos a Las Naves proven els resultats de la seua investigació creant un laboratori urbà de proves pilot a la ciutat.

PRESSUPOST

Total: 2,000,000.00 €    |   

Las Naves: 157,700.00 €

PERIODE D’EXECUCIÓ

2017-2021

PROGRAMA

Bandera de Unió Europea junt a la llegenda de financiació Horizonte 2020

CONVOCATÒRIA

El projecte FogGuru ha rebut finançament del programa d’investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc de la subvenció Marie Skłodowska-Curie 765452

PAÏSOS PARTICIPANTS

Alemanya, França, Itàlia, Suècia i Espanya

FogGuru

Imatge de la instal·lació de 7 Fogguru Sensors a La Marina
  • Projecte de “Doctorat industrial europeu”, finançat pel programa H2020 de la Comissió Europeu (beca Marie Skłodowska-Curie 765452). 

Té com a objectiu formar a la pròxima generació d’experts europeus en computació en la boira (fog computing). Els i les destinatàries de la formació, realitzen una estada de diversos mesos a Las Naves experimentant els resultats de la seua investigació en la creació d’un laboratori urbà de proves pilot a la ciutat.

  1. Disseny d’un projecte pilot que, a través de l’anàlisi de  dades, permet una gestió més eficient de l’aigua i el  control i detecció de fugides.
  2. Desplegament d’un FabLab d’IoT, que permet el  compartiment de dades de manera pública i que parteix de la  instal·lació de diferents sensors en La Marina de València i celebració d’un Hackaton com a llançament del FabLab.